Appeltaart

th

“Van alle grootmoeders recepten staat gij bovenaan. Gij bent werkelijk waar niet te weerstaan”.

“De rozijnen zet ik te week, makkelijk zat voor iedere leek. De appels leg ik mooi in een rij voordat ik ze in stukken snij.

Vervolgens gaan de appelstukjes, rozijnen, suiker en kaneel, de springvorm in bovenop het bewerkte meel.

Zoals grootmoeders dit ook deden hielden ze deeg over van wat ze kneden, hiermee maken we de taart oven klaar. Nu maar wachten…dit valt zwaar.

Als de taart eenmaal in de oven word verhit, ‘ontstaat de geur die in ieders geheugen zit'”.

“Appeltaart gij bent fenomenaal. Gij bent werkelijk waar niet te weerstaan”.

@Lucia

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s