“Met dit verhaal heb ik meegedaan aan de schrijfwedstrijd ‘vieze liedjes’ via Literair Werk. Niet in de prijzen gevallen. Wel leuke ervaring!”

Opgewonden probeert hij zijn lust te bedwingen, dit is haast onbegonnen werk. Het waren zijn woorden: “Dit gaat me lukken je bent geil of je bent het niet” Had hij geroepen. Maar de werkelijkheid is anders… veel anders. Want of je wilt of niet, hetero bent of travestiet, homo of gewoon gestoord, het is gewoon lekker als je scoort.

Dag vijf van algehele onthouding

Hij probeerde zich te houden aan het ritme van de dag, alles verbannen wat hij op zijn netvlies zag. Schaamteloos kreeg hij alle erotiek in vol ornaat te zien. Via televisie, sociaal media en diverse vunzige kanalen. Het gaf hem meer dan genoeg om inspiratie uit op te halen.

Tegen beter weten in ging hij de weddenschap aan. Terwijl hij wist: Dat het tegen de natuur in gaat. Dat geile seks niet alleen voorkomt in deze tijd. Nee de geiligheid is eeuwen terug al ingewijd. Ook toen was er al heel veel bloot. Vrouwen van lichte zeden, vond je in alle steden.

Peinzend laat hij de revue nog eens passeren. Waarom heeft hij zich over laten halen? Het onderhouden van minnaars en minnaressen was onder de adel rond achttienhonderd ook heel normaal, ordinaire vunzigheid gebeurde op grote schaal. Porno zag je met regelmaat terug, met rijpe vrouwen op hun rug. Diverse grootmeesters uit vroeger tijden wisten liefhebbers te verblijden. Groepsseks was in die tijd ook niet vreemd, bekijk de schilderwerken met blote vrouwen, het lijkt er op dat ze geile orgies bouwden.

‘En toch heeft hij zich de bijna onmogelijke ‘algehele onthouding’ van een maand opgelegd. Waarom heeft hij met zijn dronken kop daar een ton opgezet. Hij hunkert naar opwindende warme dijen om zich ritmisch tussen naar binnen te laten glijden. Hij denkt na over de gevolgen als hij faalt.

Een ton had hij ingezet. Hij denkt terug aan die zaterdag vijf dagen geleden.”Ik wed dat ik een maand lang mijn eigen een algehele onthouding op kan leggen. Ik zorg gewoon dat ik niet in de verleiding kom.” “Dat lukt jou nooit,” had zijn vriend gezegd. “Let maar op! Ik wed om een ton dat het me lukt”. “Pinggg… ” Er gaat lichtje branden!

De volgende dag

Met een lach van oor tot oor en een gevoel van verlossing, rijdt hij zelfvoldaan richting zijn vriend. Hij kan niet wachten om zijn gezicht te zien, als hij zometeen zijn beloofde schuld komt inlossen. Want hij is bezweken, bezweken voor de lust.

knisperend rollen de banden van zijn wagen met aanhanger over het grind de oprijlaan op. Hij parkeert zijn wagen voor het gastenverblijf. Opgewonden stapt hij zijn auto uit en laat twee prachtige dames uitstapen, en gaat ze voor. Als hij de sleutel in het slot steekt (deze kreeg hij van zijn vriend voor nood) komt zijn vriend aangesprint. “Ik wist het, ik wist het,” roept zijn vriend. Hahaha…ha een ton vriend, een ton dat krijg ik van je.

“Je krijgt je ton!” zegt hij sober. Waarna hij in lachen uitbarst. “Daar achter op de aanhanger staat je ton, een regenton.” Ook zijn vriend ziet de humor er van in. Ze bulderen van het lachen. “Een goed begin voor een lekkere geile vrijpartij vriend”. En ze lopen met vieren het gastenverblijf in.

Een vat vol geilheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s