‘Ik wil nooit meer een andere man, ik hou alleen van Thijs.’ Een uitspraak van Sanne. Thijs liet Sanne drie jaar geleden met hun tweejarig zoontje zitten voor een andere vrouw.

Sanne zit thuis op de bank, haar zoontje slaapt. Alles is opgeruimd, ze bedenkt wat een saaie avond het weer wordt. Vroeger met Thijs was Valentijnsdag leuk en verrassend. Mijn god wat houdt ze van die vent.

Sanne schrikt op door de telefoon. ‘Hoi Sanne met Anne, ga je vanavond mee uit? Op mannenjacht,’ grapt ze. ‘Als ik oppas kan krijgen wil ik wel mee, maar mannenjacht is aan mij niet besteed.’‘Oké, dat is duidelijk, ik had een date geregeld maar die zeg ik wel af. Mijn zus past bij je op.’

Als Sanne met Anne die avond de kroeg binnenstappen hangt er gelijk een gemoedelijke sfeer. Het is gezellig druk en er wordt goede muziek gedraaid. Sanne raakt aan de praat, in haar ooghoeken ziet ze dat Anne in gesprek is met een zeer aantrekkelijk man. Ze kan haar ogen niet van hem afhouden. Na een paar wijntjes, kan Sanne zich heerlijk ontspannen.

‘Hallo Sanne, wil je een drankje van me?’ Sanne schrik op, ‘ken ik jou?’ ‘Dat denk ik niet,’ zegt de woest aantrekkelijke man. ‘Ik ben de afgezegde date,’ lacht hij.
‘Oh echt?’ haar wangen kleuren rood. ‘Ja echt! Ik ben Nico aangenaam.’

Uren praten ze, het is alsof ze elkaar al jaren kennen. Nu weet ze dat het bestaat, dit is liefde op het eerste gezicht.

@Lucia Bartels

Raak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s